O NAMA


Hotel za kućne ljubimce Dr.Dolittle, osnovan je prije 5 godina.
S veseljem i velikim interesom, svoju ljubav prema životinjama usmjerili smo u stalnu edukaciju kako bi naš pristup bio u skladu
sa zdravstvenim, ekološkim i etičkim mjerilima.


Hotel za kućne ljubimce Dr.Dolittle nalazi se u obiteljskoj kući, u sklopu privatnog posjeda koji je mirna, travnata i ograđena površina, veličine 2200m2, za igru i slobodno kretanje.

Na 80m2 grijanog prostora, nalazi se 5 velikih bokseva (4-6m2) te 7 malih bokseva za mačke ili manje ljubimce (1-2m2), u odvojenoj prostoriji.

 

Iznimnu pažnju posvećujemo čistoći i urednosti obitavališta za životinje jer smatramo da je dezinfekcija osnovni preduvjet za prevenciju bolesti, kao i za ugođaj i zadovoljstvo nas i naših korisnika.

 

Prostor je grijan uz pomoć kamina na drva koji osigurava prirodnu vlažnost zraka, a svaki boks ima svoj prozor.

 

Ljeti je temperatura ugodna jer se prostor nalazi ispod razine zemlje i samim tim ne dopušta prodiranje vrućine (tzv.prirodna klima).

Ispust je 500m2 na travnatoj površini.

Hotel Dr.Dolittle vrši svakodnevnu kontrolu zdravlja (veterinarski nadzor), ishrane (hrana je namjenska i vrhunske kvalitete) i fizičke kondicije vašeg ljubimca.

 

Životinjama su na raspolaganju i različite igračke obzirom na navike
te lagana, umirujuća glazba.

 

Ukoliko vlasnik kućnog ljubimca nije u mogućnosti dovesti svog ljubimca u hotel, nudimo mogućnost preuzimanja i vraćanja kućnog ljubimca našim
Pet-vozilom.

 

Naša želja je da boravak Vašeg ljubimca u našem hotelu, zapravo bude njegov mali godišnji odmor!